Lund Bilmekaniker AB

Professionella bilmekaniker med fokus på kunden

Vi sätter kunden i centrum och erbjuder det mesta inom branschen. Våra duktiga och erfarna bilmekaniker är serviceinriktade och mycket måna om att vara lyhörda för dina önskemål.

Lund Bilmekaniker AB har breda kunskaper inom olika sorters bil problem och en djup förståelse för hur de ska åtgärdas.

Med vår höga expertkompetens och korta väntetider kan vi erbjuda dig service och hjälp av högsta kvalitét. Vi arbetar med alla märken och kan ta oss an alla jobb, stora som små. Vare sig du behöver lämna in din bil för den årliga servicen, en omfattande reparation eller däckbyte, finns vi där för att göra jobbet åt dig och därmed se till att din bil är i gott skick och kan rulla på våra vägar.

För att kunna erbjuda dig god service och utföra ett bra reparationsjobb på fordonet är det viktigt att en verkstad har alla komponenter som behövs. Förutom kunnig personal med lång erfarenhet och specialistkunskaper har vi det senaste inom diagnosticeringsverktygen och övrig utrustning för att reparera och serva din bil. Hos oss är din bil i trygga händer.

Service, reparation, däckbyte m.m.​

Vi servar bilen enligt tillverkarens rekommenderade intervaller såväl som utför omfattande reparationer. Behöver du byta däck eller förvara dem är du varmt välkommen till oss. Vi förvarar däck i våra lokal.

Alla märken​

Vi arbetar med alla bilar, vare sig det är franskt, tyskt, japanskt, svenskt m.m. Har du några frågor om vi kan serva eller reparera din bil är du varmt välkommen att kontakta oss på 

073-769 42 27.